Concert Günther Neefs

Back to Swing met Günther Neefs

"Fantastisch, buitengewoon, ongelooflijk en nog meer van dat waren schering en inslag na het optreden van de plaatselijke harmonie ’t Muziek in samenwerking met Günther Neefs in de feesttent van het jaarmarktcomité."


"Dat het een voltreffer was bewees de minutenlange staande ovatie waarmee het publiek de performance van zowel ’t Muziek als van Gunther Neefs bekroonden. Voor Guido Cornet van 't Muziek was dit geenszins een verrassing: “Onze harmonie organiseert concerten om mooie muziek te maken en de mensen te raken, daarvoor doen we dit dan ook graag”. "


Dit is te lezen in het artikel van Editiepajot. Dat ons concert een voltreffer was is alleszins een feit. Daarom willen wij via deze weg iedereen bedanken die aanwezig was op het concert, al was dit als muzikant, toeschouwer, helpende hand, ... HARTELIJK BEDANKT! Wij hebben er zeker van genoten en willen ook Günther Neefs bedanken om dit waar te maken. Ook onze voorzitter Guido Cornet had heel wat moois te zeggen na afloop van het concert: 


't Muziek Herne is er weer in geslaagd om een schit-ter-end concert te brengen, de felicitaties vlogen ons met veel superlatieven rond de oren. Een onwaarschijnlijk dikke bravo aan iedereen die op het podium zat, het is haast onmogelijk dat een voorzitter nóg trotser kan zijn.
Die Günther : wat een klasbak hé ! Bedankt voor de bijzonder fijne en top professionele samenwerking Günther, je hebt hier in Herne heel wat nieuwe vrienden gemaakt, zeker al te beginnen bij

onze 't Muziekanten.
Aan het talrijke publiek : heel erg bedankt voor de aanwezigheid en voor de super toffe sfeer. Een staande ovatie wordt niet zomaar gegeven maar jullie deden dat wél, hetgeen betekent dat jullie ervan genoten hebben. Wel, dat is precies waarom 't Muziek Herne zulke concerten organiseert.
Tot een volgende keer !"Bekijk zeker de foto's van dit concert door hier te klikken.